Тук можете да видите какви са отзивите на нашите абонати за това, което правим. Научете какво мислят за съдържанието на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА и как им помагаме. Оставете и Вие отзив, ще сме благодарни и за препоръки :)

 

Вашият коментар

25 мнения за “Какво мислят нашите абонати за нас”

 1. Здравейте колеги,
  бих искала да коментирам с Вас следния казус!
  Днес колега имаше проверка от ГИТ Кърджали.
  Помоли ме да съдействам с идентификационната карта, която аз свалих от вашия сайт. При проверката е станало ясно ,че картата вече е променена, а тази която съм подала е стара. Опитах се да проверя, каква е прамяната в сайта на Главна Инспекция по труда, но нищо не ми излезе.(доколкото ми обясни в т.9 е имало подраздел а)Големина на цялото предприятие.
  Дали случайно имате промяната в електронен вариант? И бихте ли го споделили?
  Благодаря ви предварително!

 2. На Международния ден на жената, позволете ми да ви отправя искрени пожелания за пролетен цъфтеж, хармония, красота, щастие и любов. Нека всичките ви начинания са успешни и взаимното разбирателство царува в семейния живот! Желая ви много здраве! Бъдете обичани! Весел празник!

 3. Скъпи колеги,
  Пожелаваме ви 2023 година да бъде изпълнена с много успехи и творчески устрем, които ви носят удовлетворение и ви водят напред. Нека новите идеи, печеливши начинания и просперитетът бъдат ваши неизменни спътници и ви окрилят да постигнете целите си и да давате най-доброто от себе си!
  Екипът на СД „Жоком – Ангелови и сие“ – Видин ви пожелава здраве, радост и успехи през следващата 2023година! Нека в семействата ви да цари мир, любов, хармония, безброй щастливи мигове и приказни моменти!
  Благодарим ви за постоянната подкрепа и партньорство! Очакваме да работим с вас и през следващите години.
  Бъдете здрави, креативни и нека усмивките не слизат от лицата ви!
  Дерзайте и не спирайте да творите!
  Честита Нова Година!
  От екипът на СД „Жоком – Ангелови и сие“ гр. Видин

 4. Браво на вас!!! Възхищавам ви се за усилията които полагате да ни подавате актуална информация! Невероятни сте!!!!!!! Спестявате ни много време. Благодаря ви от сърце за пореден път!
  Бъдете здрави и все така неуморни в дейността по ЗБУТ!
  Поздрави!

 5. Поздрави на целият екип за актуализираната нова платформа!
  Отдавна съм ви абонат, но този вариант, поне за мен е най-удачен. Спестявате ни много време и труд.
  Спомням си преди 22 години, когато основах СТМ, как нямаше никаква информация. Набирах инструкции, заповеди, бях абонат на Сиела и т.н.
  Вие, в детайли публикувате всичко свързано със ЗБУТ.
  Сърдечно благодаря на целият екип! От сърце ви желая много здраве и професионални успехи! Бъдете благословени!

 6. Разбира се, че Вашата работа е много полезна за всички, които имат отношение към проблемите на ЗБУТ в производството. Благодаря Ви за бързата и актуална информация за всички промени в нормативната уредба. Пожелавам здраве на целия Ви екип.

 7. Здравейте,
  Нова съм в тази платформа и не само, нова съм в дейността ЗБУТ.
  Радвам се, че мога да разполагам с Вашите голям инструментариум в това необятно пространство ЗБУТ.
  Човек може да си зададе въпросите, без притеснение и отговора е даден от човек – работещ и с теорията и с практиката в тази сфера.
  Много благодаря за Вашите насоки.

 8. Адмирации за цялостната Ви работа! Отдавна се занимавам със Здраве и безопасност, но при Вас намирам отговори на много въпроси. Харесва ми това, че изключително задълбочено и детайлно разглеждате всичко свързано с тази необятна материя.
  Здраве и успех!
  Поздрави!
  Калина Стойкова

 9. Здравейте,
  Сърдечно благодаря на Вас и целият Ви екип, за всичко което правите, за навременната информация за промени и новости в необятната област за безопасност и здаве. Невероятни сте! Искам да Ви поздравя с Международния ден на Здравето и безопасността при работа! Бъдете здрави и все така всеотдайни и успешни в начинанията си!

 10. Поздравяваме Ви за добре структурираната и точна информация в платформата.
  Благодрим за бързата Ви реакция и сигнализиране, относно настъпили промени в нормативната уредба.

 11. Искам да благодаря за страхотната работа, която извършвате за нас. Спестявате ни много труд и нерви. Весели празници и успешна нова година! Светлана Найденова :)

 12. Здравейте,
  както винаги бързо, точно и навреме реагирате на всички промени. Добре е, че ви има, за нас е удоволствие и най-вече улеснение вашата платформа. За това с признателност и благодарност оставаме с вас. Бъдете здрави и успешни!

 13. Здравейте,
  Имала съм доста възможности да Ви благодаря, правя го отново! Винаги, когато от мен се очаква да дам бърз отговор, знам къде да го манеря и мога да разчитам на вашите материали. Бъдете все така неуморни и упорити, целта оправдава средствата! Бъдете здрави и имайте прекрасни празници!
  Подрави!

 14. На мен платформата и всичко, което се качва в нея като информация ми емного полезна. Аз все още съм нова в областта на Здраве и безопасност и информацията, която откривам тук ми е много полезна. Всичко е представено точно, ясно и много добре обяснено. Има много полезни материали, които можеш да гледаш и четеш ако имаш въпроси.
  Със сигурност бих си подновила абонамента. Това без колебание :)

  Благодаря ви, че сте толкова активни.
  Поздрави.
  Надежда Ангелова

 15. Здравейте
  Чудесни сте, прекрасни сте. Намирам всичко което ме интересува. Написали сте го компетентно, професионално, разбираемо.
  Непрекъснато ви препоръчвам на всички, на колеги, на клиенти, на приятели.
  Бъдете здрави и все така професионални!
  Лидия Петкова

 16. Здравейте,
  както винаги, информацията ,която ни давате е поднесена много точно, ясно и разбираемо. На мен лично ми хареса начинът, по който представихте измененията в наредбата.
  Благодаря Ви!
  Бъдете здрава!

 17. Ще се радваме да пишете каква стойност добавя ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА към Вашата работа.
  Не се колебайте да дадете Ваши предложение за допълнения, подобрения и нови материали.

  • Здравейте Деяна и София,
   В международния ден на Здравето и безопасността при работа бих искала да ви благодаря, за пореден път, за полезната и навременна информация, която осигурявате на нас, професионалистите по ЗБУТ, в динамичния ни свят.
   Това е много полезно за бързодействието ни и за оптимално използване на ресурсите ни за решаване на важните казуси в предизвикателния работен ден и в многообразието на дейностите по осигуряване на здравето, работоспособността и благоденствието на работниците и компаниите ни!
   И нека продължим да действаме заедно!
   Бъдете здрави и все така неуморно всеотдайни на просветителската си дейност!