За нас

Ние сме инж. Деяна Илиева и д-р София Евстатиева и вярваме в смисъла на това хората да се прибират живи и здрави от работа при своите близки и приятели.

Създадохме ZBUT.EU като място, в което всеки - начинаещ и професионалист, може да намери систематизирана информация за по-лесно изпълнение на изискванията по здраве и безопасност.

При нас ще намерите:

Над 20 години споделен опит

Над 700 страници информация

Безплатни обучения за абонати

Как създаваме съдържанието?

Систематизираме нашия опит и практика, проучваме български и международни източници и подбираме най-ценното от тях, за да достигне до вас професионална и разбираема информация, която да приложите веднага.

Вече имаме над 700 страници с полезна информация в различни сфери на здравословни и безопасни условия на труд, но не се спираме и продължаваме да търсим най-доброто и работещото. И го правим и благодарение на нашите абонати, които ни предизвикват с нови казуси.

Следим отблизо всяка промяна в нормативната база, за да можем своевременно да ви информираме какво, кога и как е необходимо да се направи.

И сме насреща - да ни попитате или просто да поговорите с нас, за да бъдете уверени в своите решения.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАС

д-р София Евстатиева

Д-р София Евстатиева, дм

Докторска степен по Хигиена на труда

Лекар със специалност "Трудова медицина"

Д-р Евстатиева работи в областта на здраве и безопасност вече над 20 години, като в някои от тях обучава бъдещи специалисти. През последните години проучва практики и научни данни за насърчаване на здравето, храненето, движението и съня.

Д-р инж. Деяна Илиева

Доктор по "Ергономия и промишлен дизайн"

Маг. инженер-химик „Безопасност на производствата“

Химията е слабост на инж. Илиева, но тя надгражда с докторска степен по ергономия, защото целта на ергономията е "здраве, безопасност и благосъстояние" за всеки работещ. Споделя опит и от участието си в дю-дилиджънс и корпоративни одити.

За всеки възникнал въпрос или нужда от допълнителна информация може да ни пишете на e-mail:  zbut@otgovori.info или да използвате формата за контакт:

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Име на фирма

    Съобщение: