САМО ДО 30 АПРИЛ: -22% ОТСТЪПКА И БОНУСИ на стойност 215 лв за годишен абонамент

Какво да правя, ако забравя паролата си

Ако поради някаква причина не можете да намерите данните си за вход в системата и не ги помните, в тази страница ще Ви покажем какво да направите. Разбира се, ако се затруднявате, не се притеснявайте да ни пишете или да ни се обадите по телефона.

Ако вече сте влизали от компютъра си в системата, е възможно да намерите данните за достъп и в опциите на бразура си. Ако използвате Google Chrome - за да прегледате запазени от вас пароли, отворете passwords.google.com.

Ако не можете да откриете паролата си в компютъра, със следващите указания ще ви покажем как да направите нова парола за влизане в ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА.

За тази цел трябва да знаете с кой имейл сте регистрирани в сайта. Това е имейлът, на който получавате известията за промени в нормативните изисквания.

Стъпка 1. Отваряте основната страница на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА и кликвате на забравена парола:

 


Стъпка 2А. Ще се отвори нов прозорец с място за вписване на имейл. Напишете имейла, с който сте регистрирани и кликнете на "Нова парола".


Стъпка 2Б. След като кликнете на "Нова парола", ще се появи следното съобщение:


Стъпка 4. Влезте във Вашата поща. Ще имате съобщение от подател WordPress  със следното съдържание (ако не го виждате, проверете в папка СПАМ).  Кликнете на линка за промяна на паролата!

 

 


Стъпка 5. След като кликнете на линка за промяна на паролата, ще се отвори следния прозорец. В него ще видите автоматично генерирана парола - не е задължително да я използвате! Можете да кликнете в полето и да напишете парола по желание.

Не сте длъжни да спазвате съвета за дължина на паролата и използването на букви и  символи. След като напишете паролата, която  желаете да имате кликнете на бутона "Промяна на парола"!  


Стъпка 6. След кликване на "Промяна на паролата", ще се появи следния прозорец. Кликнете на "Вход" или отворете https://zbut.eu и впишете Вашите данни за достъп.

 

Вие вече сте влезли в ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА с новата парола. Запомнете я или я запишете.

 

Разбира се, ако това ви затруднява, можете да ни пишете и ще ви изпратим нова парола.