Какво да правя, ако забравя паролата си?

Ако поради някаква причина не можете да намерите данните си за вход в системата и не ги помните, в тази страница ще Ви покажем какво да направите.

Ако вече сте влизали от компютъра си в системата, е възможно да намерите данните за достъп и в опциите на бразура си. Ето какво е необходимо да направите, ако използвате Mozila Firefox.

Ако не можете да откриете паролата си в компютъра, със следващите указания ще ви покажем как да направите нова парола за влизане в ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА.

За тази цел трябва да знаете с кой имейл сте регистрирани в сайта. Това е имейлът, на който получавате известията за промени в нормативните изисквания.

Стъпка 1. Отваряте основната страница на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА и кликвате на забравена парола:

 

Стъпка 2. След като кликнете на забравена парола, ще се отвори нов прозорец с място за вписване на имейл. Напишете имейла, с който сте регистрирани и кликнете на "Нова парола".

Стъпка 3. След като кликнете на "Нова парола", ще се появи следното съобщение:

Стъпка 4. Влезте във Вашата поща. Ще имате съобщение от подател WordPress  със следното съдържание (ако не го виждате, проверете в папка СПАМ).
Кликнете на линка за промяна на паролата

 

 

Стъпка 5. След като кликнете на линка за промяна на паролата, ще се отвори следния прозорец. В него ще видите автоматично генерирана парола, но на нейно място можете да напишете каквато парола желаете Вие да имате.

Стъпка 6. Напишете каквато парола желаете да имате. Не сте длъжни да спазвате съвета за дължина на паролата и използването на букви и  символи. След като напишете паролата, която  желаете да имате, кликнете на "Промяна на паролата".

Стъпка 7. След кликване на "Промяна на паролата", ще се появи следния прозорец. Кликнете на "Вход"

Стъпка 8. В отворения прозорец напишете Вашето потребителско име (ако сте го забравили, можете да го видите в имейла за промяна на паролата (вижте стъпка 4) и новата парола, която сте въвели:

Стъпка 9. Кликнете на вход и ще влезете в ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА с новата парола. Запомнете я или я запишете.