Важно за инсталиралите десктоп приложението

30.05.2022 г. Съобщението е САМО за тези, които по желание са инсталирали първата версия, която пуснахме на 16 май.

Ако сте от тях,  то задължително трябва да го деинсталирате и да инсталирате новата версия.

Ако се чудите дали имате  такова приложение и каква версия е, то долу вдясно сред всички икони ще има синя с надпис ЗБУТ. Ако нямате такава, значи нямате приложение - не е необходимо да правите нищо!

Ако имате такава икона и при дясно кликване на иконката и не виждате да пише Версия v.1.0.1. (да има надписа и последната цифра да е единица), то задължително деинсталирайте и инсталирайте новата версия, като използвате този файл:

Инсталационен файл (exe) - версия 1.0.1 - 117 MB

Това е същия файл, но архивен, ако някакви защити не позволяват изтеглянето на exe файлове: Архивен файл (zip) - версия 1.0.1 - 117 MB

Ако не сте сигурни дали това се отнася до вас, не се колебайте да ми се обадите: GSM 0889 319 568 - Деяна

Какво прави приложението

Вече имаме десктоп приложение (такова, което инсталирате на вашия компютър), чрез което можете веднага да получавате известие за нови публикации в ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА. То не е задължително и не е свързани с влизането в сайта.

Това приложение няма да отмени изпращането на уведомленията и анализите за промени в нормативните изисквания, но ще получавате веднага и информация за наши нови статии, процедури, образци на документи и други, с които допълваме информацията в нашата платформа.

При публикуване на нов материал в платформата, ще излиза малък прозорец долу вляво на вашия десктоп, за да ви уведоми.

Освен това, чрез приложението можете бързо да прегледате последните пет нови публикации в платформата като ги отворите с един клик.

За да инсталирате приложението, е необходимо да изтеглите инсталационния файл, който е универсален и съдържа в себе си инсталации както за 32 битова, така и за 64 битова версия за Windows.

Приложението не изисква някакви специални допълнителни програми и работи с Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 и Windows 10. Успешно би трябвало да работи и с Windows 11.

Вижте това кратко видео как се инсталира и как работи приложението.

Вашият коментар

3 мнения за “Важно за инсталиралите десктоп приложението”

  1. Чудесно! Имам обаче въпрос – защо ме забравя системата и често ми иска потребителско име и парола? При отваряне на линк става двойна работа, трябва вляза, да се върна и пак да отворя, че да отида където искам …

    • Системата „помни“ благодарение на бисквитките. Ако използвате софтуер за „почистване“ на компютъра, той трие и тях. Някои софтуери за почистване имат опция да избереш кои бисквитки не искаш да се трият.
      Ще проверя как може да се направи така, че след влизане да отваря страницата, на която сте били при влизането. Не обещавам, че веднага ще стане, но трябва да може да стане :)